Mioara Gram: La Mangalia, pe undele prieteniei – iulie, 2019 (Partea I)

0
1658

La Mangalia, pe undele prieteniei – iulie, 2019 (Partea I)

Mioara Gram: Dragostea, in plinatatea ei, inseamna sa cauti si sa accepti adevarul si bunatatea. Tot ceea ce este adevarat este bun, si tot ceea ce este bun este adevarat. Dragostea, in plinatatea si puritatea ei, este mama tuturor virtutilor; este puterea care zamisleste tot ceea ce este bun si nobil. Dragostea este insusi telul vietii umane.

Zilele de candoare si frumusete, de dragoste sincera si bunatate, petrecute impreuna cu prietenii, ascultatorii si colaboratorii emisiunii: “Arta, Stiinta si Religie – In Cautarea Drumului Comun”, impreuna cu unul dintre co-fondatorii si directorii postului de radio ProDiaspora, Ecaterina Cîmpean, au stralucit in toata plenitudinea lor, la Mangalia, in perioada 11-15 iulie, 2019. Ele au dovedit cum cei prezenti la evenimentul prieteniei: “De la Virtual la Real”, nu s-au multumit doar sa arate prietenia in vorbe, ci si in fapte, cu inimi arazatoare de bunatate si iubire fata de toti cei pe care i-au intalnit in planul fizic.

Aduc, si pe aceasta cale, multumirile mele deosebite pentru fiecare participant in parte si pentru toata generozitatea sufleteasca de care au dat dovada si cu care mi-au imbogatit si mai mult viata!!

Photos courtesy of Stefan Borzea, Virginia Parvu and Mioara Gram.

Albumul foto integral, AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă invităm să citiți și: NICOLETA NICOLAE – RADIO PRODIASPORA – DE LA VIRTUAL LA REAL

Partea a II-a și partea a III-a a reportajului foto de la acest eveniment deosebit pot fi urmărite AICI.


Mangalia News, duminică, 8 septembrie 2019. Alte articole apărute în Mangalia News și semnate de Mioara Gram, puteți viziona AICIMangalia News este partener media Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni și partener media al postului de Radio ProDiaspora.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply