Eliza G din Italia a câştigat Trofeul Cerbul de Aur 2019: „Este o mândrie să cânt în limba română“. Lista completă a câştigătorilor [VIDEO]

0
247

Eli­za G din Ita­lia a câş­ti­gat tro­fe­ul Cer­bul de Aur 2019: „Este o mân­drie să cânt în lim­ba româ­nă“. Lis­ta com­ple­tă a câş­ti­gă­to­ri­lor.

Eli­za G (35 de ani) din Ita­lia este marea câş­ti­gă­toa­re a tro­fe­u­lui Cer­bul de Aur 2019 şi a pre­mi­u­lui de 25.000 de euro. Emoţio­na­tă, ea a decla­rat că este mân­dră că a cân­tat în lim­ba româ­nă.

Sunt foar­te feri­ci­tă şi este o mare onoa­re pen­tru mine să pri­mesc Tro­fe­ul Cer­bul de Aur. Mă bucur că mă aflu aici, în ţara voas­tră fru­moa­să şi a fost o mân­drie să cânt în lim­ba româ­nă“, a decla­rat câş­ti­gă­toa­rea Cer­bu­lui de Aur 2019.  

Eli­za G a inter­pre­tat, în con­curs, pie­se­le „Cre­ioa­ne colo­ra­te“ (Feli) şi „Altro che favo­le“. Tro­fe­ul Cer­bul de Aur 2019 i‑a fost înmâ­nat câş­ti­gă­toa­rei de Valer-Daniel Breaz, minis­trul Cul­tu­rii şi Iden­ti­tă­ţii Naţio­na­le.  

Câş­ti­gă­to­rii Cer­bul de Aur 2019 au fost deci­şi de un juriu for­mat din Lore­da­na Gro­za, Ric­ky Dan­del, Vik­tor Laz­lo, Ermi­nio Sinni şi Vasi­le Şirli.

Ală­tu­ri de câş­ti­gă­to­rul mare­lui tro­feu, Fes­ti­va­lul Cer­bul de Aur 2019 a avut şi alţi lau­rea­ţi: 

Con­ti­nu­a­rea, în adevarul.ro


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele