Comerciant filmat în timp ce injecta pepenii cu un lichid! Ce măsuri au luat autorităţile împotriva vânzătorului [VIDEO]

0
338

Comer­ci­ant fil­mat în timp ce injec­ta pepe­nii cu un lichid. Ce măsuri au luat auto­ri­tă­ţi­le împo­tri­va vân­ză­to­ru­lui.

Un comer­ci­ant dintr‑o pia­ţă din Brăi­la a fost fil­mat în timp ce injec­ta pepe­nii pe care îi vin­dea cu un lichid, cel mai pro­ba­bil apă. Ima­gi­ni­le au ajuns pe reţe­le­le de soci­a­li­za­re, stâr­nind indig­na­rea a nume­roa­se per­soa­ne care cred că ges­tul vân­ză­to­ru­lui a pus în peri­col via­ţa con­su­ma­to­ri­lor.

Un bră­i­lean a sur­prins un vân­ză­tor dintr‑o pia­ţă din Brăi­la care injec­ta pepe­nii pe care îi sco­se­se la vân­za­re cu un lichid. Băr­ba­tul a fil­mat sce­na şi a pos­tat ima­gi­ni­le pe Face­bo­ok.

Uite, băi, bagă apă, ca să tra­gă la cân­tar!”, con­sta­tă revol­tat bră­i­lea­nul care a fil­mat sce­na. După ce a vizio­nat fil­mu­leţul, pri­ma­rul ora­şu­lui Brăi­la a anu­nţat măsuri dure împo­tri­va comer­ci­an­tu­lui.

Cites­te mai mult: adev.ro/pw8eub


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply