CARAMBOL RUTIER GRAV, PE PODUL DE LA AGIGEA! Trei mașini implicate, patru persoane rănite

0
2209

LIVE VIDEO: Caram­bol ruti­er grav pe podul de la Agi­gea! Trei maşini, impli­ca­te. O vic­ti­mă este încar­ce­ra­tă. Trei auto­tu­ris­me au fost impli­ca­te, în urmă cu puţin timp, într-un acci­dent ruti­er pro­dus pe podul de la Agi­gea. Din pri­me­le infor­ma­ţii, o per­soa­nă este încar­ce­ra­tă.

Tra­fi­cul este blo­cat pe dru­mul Con­stanţa-Lazu.

Patru per­soa­ne au fost răni­te în urma caram­bo­lu­lui.

Cele trei maşini ava­ri­a­te sunt un BMW înma­tri­cu­lat în Bucu­reşti, un auto­tu­rism Hyun­day înma­tri­cu­lat în Sucea­va şi o maşi­nă Vol­s­kwa­gen cu nume­re de înma­tri­cu­la­re în judeţul Tul­cea.

Poli­ţi­ş­tii cer­ce­tea­ză împre­ju­ră­ri­le în care s‑a pro­dus acci­den­tul.

Cen­trul INFOTRAFIC din Inspec­to­ra­tul Gene­ral al Poli­ţi­ei Româ­ne infor­mea­ză că pe DN39 Con­stanţa – Man­ga­lia, pe raza loca­li­tă­ţii Agi­gea, judeţul Con­stanţa, a avut loc un acci­dent ruti­er în care au fost impli­ca­te trei auto­tu­ris­me. Din acest motiv, cir­cu­la­ţia se desfă­şoa­ră difi­cil, pe un fir alter­na­tiv.

Cum s‑a pro­dus acci­den­tul. Ofi­ci­al de la IPJ Con­stanţa

Astăzi, în jurul orei 11:00, un bar­bat, de 36 de ani, a con­dus un auto­tu­rism pe DN 39, ban­da numă­rul 2, din­spre Efo­rie Nord către Con­stanţa şi, ajun­gând în zona Podu­lui ruti­er Agi­gea, pe fon­dul nea­tenţi­ei în con­du­ce­re a intrat în coli­ziu­ne faţă-spa­te cu un auto­tu­rism, con­dus de un bar­bat de 45 de ani, în ace­ea­şi dire­cţie de depla­sa­re.

În urma impac­tu­lui, pri­mul auto a fost pro­iec­tat pe con­tra­sens într-un alt auto­tu­rism, con­dus de către un bar­bat de 44 de ani.

În urma acci­den­tu­lui ruti­er, a rezul­tat vătă­ma­rea cor­po­ra­lă uşoa­ră a con­du­că­to­ri­lor din pri­mul și ulti­mul auto, pre­cum și a două pasa­ge­re din aces­ta.

Mai mult, în ziuaconstanta.ro, 08.08.2019.


 

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele