ARDE PLANETA! NASA A FĂCUT PUBLICE IMAGINI APOCALIPTICE: E ÎNFRICOȘĂTOR!

0
1044

ARDE PLANETA! NASA A FĂCUT PUBLICE IMAGINI APOCALIPTICE: E ÎNFRICOȘĂTOR!

Arde planeta! Ultimele imagini făcute publice de către cei de la NASA sunt de-a dreptul apocaliptice. Totul s-a aflat acum. Este foarte grav. Incendiile de vegetație au ajuns și în Africa și mistuie hectare întregi de pădure. 

Este de-a dreptul șocant ceea ce se întâmplă din cauza încălzirii globale. Incendiile din Amazon și cele din Africa cele din Siberia nu sunt singulare. Și pădurile din Africa sunt într-un pericol poate chiar mai mare, aşa cum dezvăluie mai multe hărţi realizate de sateliţi ai NASA, anunță cei de la BBC

Pe parcursul a două zile în timpul săptămânii trecute, Angola s-a confruntat cu aproximativ de trei ori mai multe incendii decât Brazilia. Conform informaţiilor NASA, în Angola au izbucnit 6.902 de incendii şi alte 3.395 în ţara vecină, Congo. Prin comparaţia, Brazilia s-a confruntat cu 2.127 de incendii de pădure.

Emmanuel Macron, care a oferit sprijinul Franţei şi al celorlalţi membri ai G7 pentru stingerea incendiilor din Pădurea Amazoniană, a atras atenţia şi asupra crizei din Africa. „Pădurile ard şi în regiunea sub-Sahariană”, a scris preşedintele Franţei pe Twitter.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Informaţiile obţinute din hărţile NASA nu ne arată, însă, dacă e vorba de incendii de vegetaţie sau de pădure şi nici cât de mari sunt ele. Observatorii atrag atenţia că nişte incendii izbucnite în urmă cu doi ani păreau că au fost puse cu bună-ştiinţă.

Continuarea, AICI.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply