Eliza G din Italia a câştigat Trofeul Cerbul de Aur 2019: „Este o mândrie să cânt în limba română“. Lista completă a câştigătorilor [VIDEO]

0
942

Eliza G din Italia a câştigat trofeul Cerbul de Aur 2019: „Este o mândrie să cânt în limba română“. Lista completă a câştigătorilor.

Eliza G (35 de ani) din Italia este marea câştigătoare a trofeului Cerbul de Aur 2019 şi a premiului de 25.000 de euro. Emoţionată, ea a declarat că este mândră că a cântat în limba română.

„Sunt foarte fericită şi este o mare onoare pentru mine să primesc Trofeul Cerbul de Aur. Mă bucur că mă aflu aici, în ţara voastră frumoasă şi a fost o mândrie să cânt în limba română“, a declarat câştigătoarea Cerbului de Aur 2019.  

Eliza G a interpretat, în concurs, piesele „Creioane colorate“ (Feli) şi „Altro che favole“. Trofeul Cerbul de Aur 2019 i-a fost înmânat câştigătoarei de Valer-Daniel Breaz, ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale.  

Câştigătorii Cerbul de Aur 2019 au fost decişi de un juriu format din Loredana Groza, Ricky Dandel, Viktor Lazlo, Erminio Sinni şi Vasile Şirli.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Alături de câştigătorul marelui trofeu, Festivalul Cerbul de Aur 2019 a avut şi alţi laureaţi: 

Continuarea, în adevarul.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply