Adrian Ardelean: “Ora românească”, ediție specială. Interviu LIVE cu Nicu Covaci (Phoenix)

0
869

Adrian Ardelean: “Ora românească”, 17 august – o ediție specială. Interviu LIVE cu Nicu Covaci (Phoenix).

In avanpremiera turneului “Phoenix for ever” din Canada, Nicu Covaci a acceptat (MULTUMESC!) sa stea treaz la ore “mici” pentru Europa, ca sa fie LIVE in emisiunea “Ora romaneasca” de la Montreal. Multumesc si lui Marius Balan (Escu TV) care mi-a facilitat contactul cu Nicu Covaci si lui Ionel Roiban, care ma ajuta sa pun aceasta emisiune LIVE pe facebook. Si va multumesc si dumneavoastra, celor care o veti asculta! Ora 19.00, CFMB Radio Montreal, care va sa zica 1280 AM sauwww.cfmbradio.com Fie să renască!

UPDATE: Dragilor, se pare că emisiunea “Ora romaneasca” din 17 august 2019 a avut parte de audienta mai mare decat de obicei. Si nu e de mirare, odata ce l-am avut ca invitat (LIVE, prin telefon) pe Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix. Ei bine, pentru că unii dintre dumneavoastra NU ati fost pe receptie aseara, din varii motive, iar altii ati dori, probabil, sa reascultati emisiunea si interviul, iata aici un link care vine in intampinarea acestor dorinte… Aveti aici INTREAGA emisiune, dar dacă vă interesează DOAR interviul cu Nicu Covaci, el este între minutele 24 – 57. Audiție plăcută!

MN: Mulțumim, Adrian Ardelean, moroșanu’ nostru drag. 🙂 Alte articole cu și despre Adrian Ardelean, am publicat AICI. Iar despre Nicu Covaci și Phoenix, AICI, pe Mangalia News.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 21.08.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply