Consiliul Județean Constanța este CONVOCAT în ȘEDINȚĂ ORDINARĂ pe luna august

0
827

Consiliul Județean Constanța este CONVOCAT în ședință ordinară pentru data de luni, 12 August 2019, ora 13:00.

DISPOZIŢIA Nr. 271.

Ţuțuianu Marius Horia, în calitate de Preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa,

În conformitate cu dispozițiile art.178 alin.(1), art. 179 al. (1) şi (2)  din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ;

În temeiul art.196 al. (1) lit.b din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului  nr.57/2019 privind Codul administrativ.   

D I S P U N:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Art.1. Consiliul Județean Constanța se convocă în ședință ordinară, pentru data de luni, 12 august 2019, ora 13:00, în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Județean Constanța, cu următorul proiect al Ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proceselor verbale ale şedinţelor Consiliului Judeţean Constanţa din data de 24 şi  30 iulie 2019.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării componenţei nominale a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Constanţa.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

Iniţiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare de la Muzeul de  Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.

Iniţiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unor contracte pentru servicii juridice de reprezentare în faţa instanţelor judecătoreşti a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

Iniţiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.

6. Proiect de hotărâre privind încetarea dreptului de administrare al UAT Vulturu, asupra terenului cu suprafaţa de 15.126 mp – parte carosabilă a DJ 225.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2019, finanţate din bugetul Judeţului Constanţa.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.

8. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.

9. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Delfinul Constanţa, pe anul 2019.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.

10.  Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei de investiţii ale Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa „în reorganizare, in judicial reorganisation, en redressment” pe anul 2019.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.

11.  Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa pe anul 2019.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.


Art.2. – Proiectele de hotărâri vor fi puse la dispoziția consilierilor județeni, prin intermediul site-ului Consiliului Județean Constanțala secțiunea „proiecte ședință CJC;

– Proiectele de hotărâri menționate mai sus vor fi analizate și avizate de către Comisiile de specialitate ale Consiliului Județean Constanța;

– Se pot formula și depune amendamente cu privire la aceste proiecte de hotărâri în scris pe adresa de e-mail a Consiliului Județean Constanța ([email protected]) sau la sediul Consiliului Județean Constanța din b-dul Tomis nr.51.

Art.3.  Prezenta dispoziție va fi adusă la cunoștința locuitorilor județului Constanța prin mass media și prin afișarea pe pagina de internet a Consiliului Județean Constanța.

P R E Ş E D I N T E,

ŢUŢUIANU MARIUS HORIA.

Avizat: Secretar al Judeţului, Belu Mariana.


Mangalia News, 07.08.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply