Menabit Ozghiun a fost exclus din PSD şi pierde mandatul de consilier la Mangalia

0
2970

REPLICA: Prea mult scandal! Menabit Ozghiun a fost exclus din PSD şi pierde mandatul de consilier la Mangalia.

Menabit Ozghiun a fost exclus din PSD! Decizia Organizaţiei Municipale Mangalia a fost validată de conducerea judeţeană, iar documentul excluderii a ajuns şi la prefectul judeţului Constanţa, sub forma unei solicitări de încetare a mandatului de consilier local.

Analizând documentul pus la dispoziţie de PSD, prefectul judeţului Constanţa, Dumitru Jeacă, a comunicat Primăriei Mangalia ordinul de încetare a mandatului de consilier. Astfel, în prima şedinţă a Consiliului Local Municipal Mangalia, urmează să fie supusă atenţiei şi situaţia lui Menabit Ozghiun.

Referitor la faptul că Menabit Ozghiun îşi va pierde calitatea de consilier local municipal, preşedintele PSD Mangalia, Neculai Tănasă a declarat că: “Dânsul (Menabit Ozghiun – n.r.) se poate manifesta de acum din partea societăţii civile, aşa cum doreşte. A fost exclus din PSD pentru jigniri aduse colegilor. Eu înţeleg că poţi avea opinii diferite, e liber oricine să vorbească, să discute, nu pune nimeni pumnul în gură, dar până la jigniri. Ori dânsul, în activitatea lui în mediul virtual, a jignit colegii săi de partid. În plus, nu a avut activitate de partid, nu a achitat cotizaţia. Aceste lucruri i le-am tot trecut cu vederea, dar până la jigniri”, a explicat Tănasă.

“Nu e nevoie de scandal şi circ pentru a face opoziţie. Eu şi colegii mei nu am votat proiectele pe care nu le-am considerat benefice, nu am votat bugetul actualului primar. Nu am nici o înţelegere cu primarul, nu am afaceri cu statul, eu vin din privat”, a mai declarat Neculai Tănasă, răspunzând unor întrebări legate de aprecierile lui Menabit Ozghiun la adresa sa.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vom reveni cu detalii.

Alexandra CUCU, replicaonline.ro, 05.08.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply