Mangalia: Prima serie de elevi cu rezultate bune la învățătură se află în tabăra de la Codrii de Aramă, din județul Botoșani

0
1634

farmec.ro
carturesti.ro%20

”În această perioadă, prima serie de elevi cu rezultate bune la învățătură se află în tabăra de la Codrii de Aramă, din județul Botoșani. Marți dimineață, 102 copii, însoțiți de rude sau prieteni și profesori, s-au îmbarcat în autocarele puse la dispoziție de municipalitate și au plecat pentru șapte zile, către această destinație. Ne bucurăm că și în acest an, municipalitatea oferă posibilitatea elevilor merituoși ai orașului să își petreacă vacanța, alături de colegi și profesori, într-un mod cât mai plăcut.

Următoarea serie, compusă tot din 102 elevi beneficiari ai acestor tabere, se vor afla, în perioada, 19-25 august, în tabăra de la Sângeorz Băi din județul Bistrița-Năsăud.

Anul acesta, Primăria Mangalia a pus la dispoziție 315 locuri în aceste centre de recreere și relaxare, unde elevii au, gratuit, condiţii bune de cazare, masă, transport, excursii şi drumeții, precum și alte activităţi extrașcolare specifice.

Au trecut șapte ani de când am inițiat acest proiect și mă bucur că reușim să răsplătim meritele elevilor care învață bine, dar și eforturile părintilor si cadrelor didactice care îi susțin. Tuturor dascălilor din Mangalia, părinților și elevilor le doresc, în continuare, o vacanță minunată!” (Radu Cristian, Fb).


Mangalia News, 01.08.2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply