„DALLAS”, 41 de de ani de la primul episod. Am fost și am văzut SOUTFORK RANCH, in Texas [Foto/VIDEO]

0
4704

farmec.ro
carturesti.ro%20

Actorii Patrick Duffy, Linda Gray, Charlene Tilton şi Steve Kanaly s-au întors, anul trecut, pe platourile de filmare ale serialului „DALLAS”, pentru aniversarea a 40 de ani de la difuzarea primului episod. Southfork Ranch din Dallas pare neschimbat, chiar şi după mai bine de 4 decenii. Doar actorii (cei rămaşi în viaţă) sunt astăzi… un pic mai bătrâni.

Primul episod din celebrul serial „Dallas” a fost difuzat pe 2 aprilie 1978, pe canalul CBS. Această producţie „soap-opera” a avut un succes cutremurător, atât în SUA, cât şi în peste 80 de ţări din întreaga lume. La doi ani de la debutul serialului, 83 de milioane oameni s-au uitat la dramaticul episod „Who shot J.R.?”. 

În mod surprinzător, în România „Dallas” a fost difuzat prima dată înainte de 1980, în ajun de 23 august 1979, sub titlul „Compania Petrolieră Ewing”. Însă românii aveau să „primească” doar câteva sezoane din serialul occidental, pentru că producţia a fost interzisă de regim. Serialul a fost reluat, în întregime, în 1990, după Revoluţie, la Televiziunea Română Liberă.

„Dallas” are unul dintre cele mai recognoscibile generice, o echipă de personaje care au rămas în memoria colectivă foarte multă vreme, precum şi meritul de a fi un serial deschizător de drumuri, în multe privinţe. […]

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă prezentăm o galerie de fotografii de la fața locului, realizate anul acesta, la Southfork Ranch, Dallas, Texas și un tur VIDEO realizat de Dallas TV:


Istoria Southfork Ranch începe în 1978, atunci când „Lorimar Productions” a ales această locație din Nordul Texasului, pentru realizarea filmărilor serialului “Dallas”. În perioada 1978-1991, acest lung metraj a avut milioane de telespectatori din Statele Unite și din alte 95 de țări. Casa a fost construită în 1970 de Joe Duncan, care a continuat să locuiască aici și după începerea filmărilor. În 1984, ferma și-a schimbat proprietarul, fiind achiziționată de afaceristul Terry Trippit, specializat în dezvoltare imobiliară. În prezent, locația este închiriată pentru diferite evenimente.

A Tour of the Ranch that was home to JR Ewing from the Dallas TV show. It’s open for tours these days. Thanks for watching.


Mangalia News, Duminică, 28 iulie 2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply