Un hoț prins de polițiști în flagrant la Vama Veche și un alt infractor care a intrat în curtea unei locuințe din Mangalia, de unde a sustras mai multe bunuri

0
1350

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 02.00, poli­țiști din cadrul Biro­u­lui de Poli­ție Vama Veche – 2 Mai au prins în fla­grant un băr­bat, în vâr­stă de 58 de ani, din loca­li­ta­tea Efo­rie Sud, care ar fi sus­tras o bor­se­tă apar­ținând unui tânăr, de 21 de ani, de pe o pla­jă din Vama Veche.

Pre­ju­di­ci­ul a fost recu­pe­rat în tota­li­ta­te și pre­dat per­soa­nei vătă­ma­te.

Poli­țiș­tii con­ti­nuă cer­ce­tă­ri­le sub aspec­tul săvâr­și­rii infrac­țiu­nii de ten­ta­ti­vă de furt cali­fi­cat și pen­tru sta­bi­li­rea între­gii acti­vi­tăți infrac­țio­na­le a băr­ba­tu­lui în cau­ză.


Iden­ti­fi­cat de poli­țiș­tii din Man­ga­lia, după comi­te­rea unei infrac­țiuni de furt cali­fi­cat

Urma­re a cer­ce­tă­ri­lor în cazul comi­te­rii unei infrac­țiuni de furt cali­fi­cat, poli­țiș­tii din cadrul Poli­ți­ei muni­ci­pi­u­lui Man­ga­lia au iden­ti­fi­cat un băr­bat în vâr­stă de 52 de ani din loca­li­ta­tea Lima­nu, jude­țul Con­stan­ța, bănu­it de comi­te­rea fap­tei.

Ast­fel, la data de 19 iulie a.c., în jurul orei 16.20, băr­ba­tul în cau­ză ar fi pătruns, prin esca­la­da­rea gar­du­lui, în cur­tea unei locu­in­țe din Man­ga­lia, de unde ar fi sus­tras mai mul­te bunuri. Pre­ju­di­ci­ul a fost recu­pe­rat în tota­li­ta­te și pre­dat per­soa­nei vătă­ma­te.

La data de 20 iulie a.c., poli­țiș­tii l‑au pre­zen­tat pe băr­bat Par­che­tu­lui de pe lân­gă Jude­că­to­ria Man­ga­lia, care a dis­pus măsu­ra con­tro­lu­lui judi­ci­ar pe o peri­oa­dă de 60 de zile.


Man­ga­lia News, Luni, 22 iulie 2019.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele