Simona Halep a câştigat FINALA de la Wimbledon 2019 | LIVE TEXT: Visul unei generaţii în România, atins într-un meci PERFECT

0
1212

Simo­na Halep a câş­ti­gat cu 6–2, 6–2 la Wim­ble­don în 55 de minu­te, într‑o fina­lă aştep­ta­tă cu sufle­tul la gură de toa­tă lumea.

Simo­na Halep a câş­ti­gat, sâm­bă­tă, pri­mul său tro­feu la pres­ti­gi­o­sul tur­neu de la Wim­ble­don, după ce a învins‑o cate­goric pe marea cam­pi­oa­nă Sere­na Wil­li­ams, scor 6–2, 6–2. Jucă­toa­rea de tenis din Româ­nia obţi­ne ast­fel cel de-al doi­lea său titlu la un tur­neu de Grand Slam.

Simo­na Halep (7 WTA) a învins‑o, sâm­bă­tă, pe Sere­na Wil­li­ams (10 WTA), scor 6–2, 6–2 şi a câş­ti­gat tur­ne­ul de Mare Şlem de la Wim­ble­don. Fina­la femi­ni­nă a durat doar 55 de minute.

Simo­na Halep a înce­put exce­lent ulti­mul act de la Wim­ble­don, câş­ti­gând pri­me­le patru game-uri ale jocu­lui în doar 15 minu­te. Sere­na Wil­li­ams a răs­puns cu două game-uri câş­ti­ga­te pe pro­pri­ul ser­vi­ciu, însă a fost insu­fi­cient, român­ca adju­de­cân­du-şi pri­mul act în 26 de minute.

Con­ti­nu­a­rea, pe MEDIAFAX, 13.07.2019.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply