Comerțul ambulant pe plajă, sancționat de polițiști în stațiunile Saturn, Eforie și Mamaia. Alte activități preventive, în sudul litoralului românesc

0
1008

La data de 19 iulie a.c., în intervalul orar 10.00 – 12.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea activităților ilicite de comerț pe raza stațiunii Saturn.

În acest context, polițiștii au legitimat 12 persoane, dintre care 8 au fost conduse la sediul poliției pentru verificări, fiind oprite pentru control 8 autovehicule. Totodată, au fost verificate două societăți comerciale.

Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 6.370 de lei, dintre care 8 la Legea nr. 12/1990R privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și 3 la O.U.G. 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

În aceeași zi, în intervalul orar 12.00 – 16.00, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică al I.P.J. Constanța și ai secțiilor rurale au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea activităților ilicite de comerț pe raza stațiunilor Eforie și Mamaia.

Polițiștii au legitimat 37 de persoane și au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 11.250 de lei, toate la Legea nr. 12/1990R privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Activități preventive ale polițiștilor, în sudul litoralului românesc

La data de 19 iulie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Constanța, alături de specialiști din cadrul Centrului Regional de Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa și ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, au continuat seria activităților desfășurate în taberele de copii veniți în vacanță pe litoral.

Astfel, elevii sosiți în centrele de agrement din localitățile Eforie Sud și 2 Mai, au avut ocazia să afle, în cadrul unor discuții interactive, care sunt pericolele asociate prezenței lor pe plajă și care sunt modurile de operare preferate de infractori.

Polițiștii au prezentat câteva reguli necesare pentru protecția lor, dar și în ceea ce privește siguranța bunurilor și valorilor pe care le dețin. De asemenea, au fost  descrise vulnerabilitățile la care se expun adolescenții prin consumul de substanțe interzise.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul Campaniei ”Vacanță în siguranță, fără droguri” și Priorității naționale de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor. (IPJ Cosntanța).


Mangalia News, Luni, 22.07.2019.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply