Felix Stroe: “Activitatea Consiliului Județean Constanța și a executivului său a fost mereu transparentă și corectă!”

0
905

farmec.ro
carturesti.ro%20

”Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Constanța își exprimă surprinderea și indignarea față de ultimele declarații ale conducerii Partidului Național Liberal Constanța, vizavi de activitatea Consiliului Județean Constanța și a președintelui său, domnul Marius Horia Țuțuianu.

Dincolo de afirmațiile demagogice și lipsite de suport, constatăm că unii, cum sunt liderii PNL Constanța, continuă să se afle într-o campanie electorală sui generis, în vreme ce alții își continuă activitatea laborioasă la guvernare, respectiv la conducerea județului.

Niciodată în acest mandat, Consiliul Județean Constanța și executivul său nu și-au desfășurat munca altfel decât în deplină transparență și corectitudine. Cifrele și faptele sunt o dovadă în acest sens și oricine poate consulta alocările bugetare lunare făcute din 2016 până în prezent.

Nu au existat și nu vor exista discrepanțe între sumele alocate diverselor Unități Administrativ Teritoriale sau favoritisme, indiferent de culoarea politică a aleșilor locali. Conducerea Organizației Județene a PSD Constanța își exprimă încă o dată  sprijinul și încrederea în președintele Consiliului Județean Constanța, domnul Marius Horia Țuțuianu”.

Felix Stroe, Președinte Organizația Județeană a PSD Constanța.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 27.07.2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply