Marin Florian: Despre imoralitatea pensiilor speciale și nevoia imediată de a aduce nivelul anumitor pensii într-un cadru de decență și normalitate

0
1036

Marin Florian: Imoralitatea pensiilor speciale și nevoia imediată de a aduce nivelul anumitor pensii într-un cadru de decență și normalitate.

”Este profund lipsit de etică și corectitudine ca un lucrător din sectorul naval să se lupte pentru recunoașterea grupei de muncă, implicit să iasă la pensie mai repede, deoarece a muncit în condiții deosebit de grele, iar un parlamanentar sau un primar să obțină privilegii nemeritate, doar pentru simplu fapt că a fost ales.

Pensiile speciale reprezintă o imoralitate profundă a societății românești, o imoralitate prin care o clasă de privilegiați își arogă privilegii pe spinarea celor care plătesc taxe, referindu-mă în special la angajați și la mediul de afaceri.

Reducerea dezechilibrelor și inechităților existente la nivelul sistemului de pensii trebuie să dispară, acest lucru impunând inclusiv eliminarea pensiilor speciale”.

Marin Florian, iulie 2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 25.07.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply