Marina Limanu a găzduit a doua etapă a Cupei României Alpha Bank – Regata Ziarul Financiar

0
1056

farmec.ro
carturesti.ro%20

În weekendul 5-7 iulie, Marina Limanu a găzduit a doua etapă a Cupei României Alpha Bank – Regata Ziarul Financiar. Organizată de LifeHarbour – Limanu & AS Nautic Yachting Club, în parteneriat cu Alpha Bank și sub egida Federației Române de Yachting, regata a adunat la start 44 de ambarcațiuni care s-au întrecut la trei clase de concurs.

Sâmbătă, în prima zi de curse, a avut loc cursa de tip coastal, de la Mangalia până în dreptul stațiunii Costinești, iar a doua zi au avut loc două curse de tip inshore în rada portului Mangalia. Vântul a fost de toate intensitățile, pornind de la 5-7 noduri și ajungând până la peste 20 de noduri pe rafală la sfârșitul zilei de duminică.

La clasa ORC A, cea a bărcilor cele mai rapide, câștigătoare a fost ambarcațiunea Quebramar (ROU), skipper Iulia Fulicea, urmată de SetSail (ROU) pe locul 2, skipper Valentin Oeru și de LZ Yachting (BUL) pe locul 3, skipper Lachezar Bratoev.

La clasa ORC B pe locul 1 s-a impus Incognito (ROU), skipper Bogdan Ion, urmat de Hope (ROU) pe locul 2, skipper Mihai Făgărășan și de Irony (ROU) pe locul 3, skipper Cătălin Corduneanu.

La clasa ORC C, cea a bărcilor mai lente, pe primul loc s-a situat ambarcațiunea Odessos (BUL), skipper John Ionescu, urmată de Adria (ROU) pe locul 2, skipper Ion Popescu și de Aria (ROU) pe locul 3, skipper Ionuț Iliescu.

Clasele ORC A și B având start comun, organizatorii au premiat și clasamentul general, Quebramar situându-se și aici pe primul loc, urmat de Incognito și de Hope.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Următoarea etapă din Cupa României Alpha Bank este Regata LifeHarbour, care va avea loc la Limanu, între 26 și 28 iulie.


Mangalia News, Marți, 16 iulie 2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply