Câștigătoare la Wimbledon, Simona Halep se întoarce azi în țara unde nu există terenuri pe iarbă pentru tenis [Foto/VIDEO]

0
1226

Câștigătoare a trofeului de la Wimbledon 2019, Simona Halep a scos în evidență un adevăr trist despre țara noastră – în România nu există terenuri de tenis pe iarbă! Rugată să confirme acest lucru, în timpul unui interviu pentru Tennis Channel, după finala în care a zdrobit-o pe Serena Williams, Simona Halep a recunoscut că a învățat să joace pe iarbă chiar la Wimbledon.

Iată discuția cu jurnaliștii de la Tennis Channel:

– Simona Halep, deci cum îţi place iarba acum?
– O iubesc! Trebuie să recunosc că am început să simt jocul, în acest an şi în acest turneu. Deci da, a fost un sentiment incredibil acolo.
– Este adevărat că nu există terenuri de tenis pe iarbă în România? 
– Nu am avut niciodată, nu avem nici acum.
– Unde ai învăţat să joci pe această suprafaţă de joc?
– La Wimbledon, în 2007, când am jucat la junioare aici.
– Deci practic ai învăţat să joci, cum ar veni, la locul de muncă.

Țara lui „Nu călcați pe iarbă!”

Inexistența terenurilor de tenis pe iarbă în România a mai fost menționată în cursul turneului de la Wimbledon. La o conferință de presă, unul dintre jurnaliști și-a adus aminte de o declarație mai veche a lui Ion Țiriac și, la fel ca jurnaliștii de la Tennis Channel, a vrut să știe cum a reușit Simona să devină tot mai bună pe un teren pe care nu se simțea atât de confortabil, „specialitatea” ei fiind considerată zgura.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Ion Ţiriac a spus că în România e interzis să calci pe iarbă şi că aceasta e bună doar pentru vaci. Tu cum ai reuşit să te adaptezi şi să joci atât de bine anul acesta pe iarbă?”, a fost întrebarea jurnalistului, care a amuzat-o pe Halep, relata digisport.ro. Simona a explicat de ce la Wimbledon 2019 reuşeşte să evolueze atât de bine şi de consistent: „Am călcat puţin pe iarbă în România, chiar dacă nu e voie. Acum am timingul potrivit pentru acest joc. Sunt şi odihnită, mă simt fresh, toate împreună contribuie la starea pe care o am pe teren”, explica Simona Halep după meciul din sferturile de finală, câștigat în fața chinezoaicei Shuai Zhang.

Citiți continuarea pe digi24.ro/stiri/sport


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply