Raluca Blejușcă: 🔥🔥🔥 Ascultați noua mea piesă MESAJ. Niciodată nu e prea târziu pentru a fi mamă…, până la capăt!

0
2523

farmec.ro
carturesti.ro%20

Raluca Blejușcă: 🔥🔥🔥 Ascultați noua mea piesă MESAJ, despre relația mamă-copil, care poate fi recuperată în orice moment al vieții! Niciodată nu e prea târziu pentru a fi mamă…, până la capăt!

Muzica: Adrian Stavian, Raluca Blejuşcă. Text: Raluca Blejuşcă. Orchestraţie: Adrian Stavian şi Orchestra Metropolitană Bucureşti, condusă de dirijorul Daniel Jinga. Orchestra a realizat înregistrările la Andrei Kerestely – Midi Sound Studio Bucureşti. Videoclip realizat de OCHEA STUDIO EVENTS. Imagine: Laurenţiu Anghel, Doru Ochea, Vlad Tănase. Montaj: Vlad Tănase. Scenariu: Raluca Blejuşcă.

Actriţa Irina Naum, în rolul mamei. Antonia Maria Vînoagă, în rolul fetiţei. Tabloul din clip este realizat de pictorul Gheorghe Neaţă. Vestimentaţie: Adela Baractian de la Adafashion şi Cristina Mocanu, profesor de design vestimentar. Hair stylist: Dorina Luiceanu. Manager de contact: Dana Cristescu, de la Prom’ Art Creative Bucureşti.

🎭 Actrița Irina Naum si Antonia Maria Vînoagă au jucat impecabil în rolul mamei si al copilului, în videoclipul piesei Mesaj… Mulțumesc, Irina, pentru toată emoția transmisă în videoclip cu mult simț artistic și ție, Antonia, pentru frumusețea ta, talentul tău și pentru că ai fost trup și suflet în proiectul meu muzical!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Raluca Blejușcă: Acest tablou reprezintă povestea puiului rănit de mama lui… In stanga e mama vultur, rece, distanta, cu privirea in alta parte si nu înspre puiul de vultur care plânge dupa ea… Tabloul cuprinde 3 momente: momentul din josul tabloului, în care puiul era in cuib, fericit si linistit, după care oul e izgonit din cuib, oul cade in prapastie si astfel apare ruptura între cei doi… Momentul din mijloc, in care puiul suferă si plânge dupa mama lui… si momentul de sus din tablou, in care puiul de vultur își iartă mama si zboară din nou împreună… Am vrut sa fac o comparatie intre relația mamă-copil si relația mamă vultur si puiul de vultur…, iar chipul meu apare in mijlocul tabloului pentru ca eu urmaresc aceasta poveste din exterior si incerc prin muzica mea sa contribui la reunirea lor….

MN: Mulțumim, Raluca, pentru noul dar muzical! Ești superbă, mamă minunată!


Mangalia News, Duminică, 14.07.2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply