📸 Cu 🇷🇴 Simona și 🇺🇸 Serena. Hai, România! Go, USA! 🎊💪️️🎾

0
1024

farmec.ro
carturesti.ro%20

U.S. Embassy Bucharest: 📸 Cu 🇷🇴 Simona și 🇺🇸 Serena. Lângă ele suntem noi, așteptând cu nerăbdare finala de azi, de la #Wimbledon. Le ♥️ iubim pe amândouă, așa că azi nu ținem cu nimeni, doar ne bucurăm de frumusețea tenisului. Hai, România! Go USA! 🎊💪️️🎾

MEDIAFAX: Ambasada SUA la Bucureşti a transmis, sâmbătă, un mesaj pe Facebook, înaintea finalei feminine de la Wimbledon, dintre Simona Halep şi Serena Williams.

Serena Williams (10 WTA) şi Simona Halep (7 WTA) se vor înfrunta sâmbătă, 13 iulie, de la ora 16:00, în finala feminină de la Wimbledon 2019. 

Serena Williams pare să plece ca favorită în ultimul act al acestei ediţii de la Wimbledon datorită experienţei bogate şi a numeroaselor titluri de Mare Şlem pe care le are în palmares. În plus, americanca stă mult mai bine în confruntările directe cu Simona Halep.

Pentru sportiva din Statele Unite ale Americii, care va împlini 38 de ani în luna septembrie, va fi a 11-a finală disputată la All England Club. Serena Williams a pierdut doar trei dintre acestea (2004, 2008 şi 2014), şi a triumfat în celelalte şapte (2002, 2003, 2009, 2010, 2012, 2015 şi 2016).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De partea cealaltă, Simona Halep se află la prima prezenţă în finala de la Wimbledon, în această ediţie depăşindu-şi cel mai bun rezultat, obţinut în 2014, semifinală pierdută contra lui Eugenie Bouchard. De asemenea, constănţeanca are un singur titlu de Mare Şlem în palmares, obţinut în 2018, la Roland Garros.

În cazul unei victorii sâmbătă, Serena Williams va deveni jucătoarea cu cele mai multe turnee de Mare Şlem câştigate, egalând-o pe Margaret Court. În prezent, americanca are 23 de astfel de titluri (şapte la Australian Open, trei la French Open, şapte la Wimbledon şi şase la US Open).

UPDATE: U.S. Embassy Bucharest 👏 🎾❤️ Excepțional meci, Simona a jucat superb! Felicitări, ambelor jucătoare! 🇷🇴🇺🇸



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply