Wimbledon 2019 | Simona Halep s-a calificat în premieră în finală, după victoria cu Elina Svitolina / Românca o va întâlni în finală pe Serena Williams

0
1310

MEDIAFAX: Simona Halep s-a calificat în finala de la Wimbledon 2019, după victoria cu Elina Svitolina. La finalul meciului ea a declarat că ”n-a fost chiar atât de uşor pe cât o arată scorul”.

Simona Halep (7 WTA) a obţinut, joi, calificarea în finala de la Wimbledon, după ce a trecut în două seturi de ucraineanca Elina Svitolina (8 WTA), scor 6-1, 6-3.

Halep a avut parte de un start de meci dificil, primele două game-uri terminându-se după 20 de minute. Românca a preluat controlul jocului şi s-a impus la 1, după 44 de minute.

În setul al doilea, diferenţa s-a făcut la scorul de 3-3, când Simona Halep a reuşit să câştige pe serviciul adversarei. Românca s-a desprins apoi şi a închis jocul după o oră şi 12 minute.

Astfel, Simona Halep s-a calificat în finală la Wimbledon, acesta fiind cel mai bun rezultat din carieră la All England Club, după ce, în 2014, ajunsese până în semifinale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În ultimul act la ediţia din acest an de la Wimbledon, Simona Halep o va înfrunta pe câştigătoarea meciului dintre Serena Williams (10 WTA) şi Barbora Strycova (54 WTA). Finala se va juca sâmbătă, la o oră ce va fi anunţată ulterior.

Mai mult, pe mediafax.ro


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply