Jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la Examenul Naţional de Bacalaureat, sesiunea iulie 2019

0
683
farmec.ro%20-%20Livr%u0103m%20frumuse%u021Be%21

Începând de astăzi, 01 iulie,  jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică  pe timpul desfășurării examenului de bacalaureat, la 7 centre de examinare din județul Constanţa.

Misiunea jandarmilor este aceea de a preveni faptele ce ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de normalitate a examenului de bacalaureat.

Astfel, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente ce ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice.

În intervalul 01-04 iulie a.c., jandarmii constănţeni vor fi prezenți în timpul susținerii probelor din cadrul Examenului Naţional de Bacalaureat, la următoarele centre de examinare:

· Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia;

· Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari;

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

· Liceul Tehnologic „Axiopolis” Cernavodă;

· Liceul Teoretic „Ioan Cotovu” Hârșova;

· Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia;

· Liceul Cobadin;

· Sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanţa.

Pentru desfășurarea în condiții optime a activităților, recomandăm cetățenilor să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.


Mangalia News, 01.07.2019.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply