Fratele consilierului local din Limanu, DISPĂRUT în mare din luna martie, GĂSIT în Bulgaria!

0
2383

farmec.ro
carturesti.ro%20

REPLICA: Trupul neînsuflețit al unuia dintre pescarii dispăruți în mare încă din luna martie, a fost găsit în Bulgaria, la data de 28 iunie. Se pare că este vorba despre fratele lui Gheorghe Stănică, zis Călin, patronul cherhanalei Sea Temple, din localitatea 2 Mai, care era consilier local în Limanu, dispărut și el la aceeași dată.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, în data de 6 martie, în jurul orei 20.30, polițiștii de frontieră (structura din Mangalia) au fost informați telefonic despre faptul că o ambarcațiune de pescuit în care se aflau trei persoane, aflată la pescuit în zona 2 Mai, nu s-a întors în port de la ora 14.00 și nu poate fi contactată.

Imediat după primirea apelului, de la nivelul Gărzii de Coastă au fost dispuse măsuri operative constând în efectuarea unei misiuni cu două nave ale Grupului de Nave Mangalia, pentru găsirea ambarcațiunii, respectiv a persoanelor în cauză. De asemenea, prin canalele de cooperare ale Poliției de Frontieră au fost informate autoritățile de frontieră bulgare și MRCC.

Mai mult în replica.ro.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply