Cazarea pe litoralul românesc se scumpește. O cameră la hotel va fi 1.000 de lei pe noapte [VIDEO]

1
1431

DIGI24: Cazarea pe litoralul românesc va fi mai scumpă, de luni. Hotelierii anunţă că de la 1 iulie, turiştii vor plăti mai mult cu până la 20% pentru o cameră. 

Potrivit întreprinzătorilor din turism, vinovaţi ar fi chiar turiştii români, pentru că se îngrămădesc la mare tocmai în iulie şi august. Hotelierii spun că, de exemplu, de luni, în Mamaia, nu se vor mai găsi camere în hotelurile de patru şi cinci stele cu mai puţin de 1.000 de lei pe noapte.

Creşteri de preţuri vor fi şi la hoteluri de trei stele, unde o noapte de cazare poate ajunge şi la 350 de lei.

Nu vor fi prea ieftine nici camerele de la hotelurile de două stele. Aici, cazarea poate ajunge în medie la 180 de lei pe noapte.

Preţul cazării este dat şi statutul staţiunii. Cu siguranţă, Mamaia va fi şi anul aceasta cea mai scumpă de pe litoralul românesc, iar în Saturn se aşteaptă cele mai mici preţuri. Reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc spun că aceste scumpiri îi vor afecta pe cei care nu au fost inspiraţi şi nu şi-au rezervat cazare din timp.

Cristian Barhalescu, vicepreședintele ANAT Sud Est a explicat, în detaliu, la Digi24, de ce cresc prețurile așa de mult.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

VIDEO, aici.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Sint prea sarac pt Litoralul romanesc, asa ca de citiva ani plec in Grecia. Servicii, curatenie, civilizatie, mincare buna, apa cristalina, nu tigania din Romania. Muriti in faliment cu hotelurile voastre de 2 lei!

Leave a Reply