Litoralul, relaxare şi distracţie pentru orice buzunar. La ce preţuri te poţi caza la mare în perioada următoare

0
496

Anul şco­lar s‑a înche­iat, înce­pe dis­tra­cţia la mare. Wee­ken­dul aces­ta, de Rusa­lii, este pre­lun­git pen­tru români, pen­tru că au liber şi luni, 17 iunie, dar vara de-abia îşi ia avânt. Lito­ra­lul, prin­ci­pa­la des­ti­na­ţie esti­va­lă, are ofer­te de vacanţă care îmbi­nă rela­xa­rea cu dis­tra­cţia.

În sta­ţiu­nea Mama­ia, hote­lul Iaki (4 ste­le) are o pro­moţie de Rusa­lii, cu 1.550 lei/persoană/pachetul cu 3 nopţi de caza­re şi pen­siu­ne com­ple­tă (mic dejun, prânz, cină). Cli­enţii se vor răsfă­ţa la SPA, cu băi în pis­ci­nă, sau­nă, jacu­zzi, fit­ne­ss, duşuri spe­ci­a­le, masaj şi tera­pii.

Copi­ii până la 3 ani au sejur gra­tu­it, iar pen­tru cei cu vâr­sta cuprin­să între 3 şi 12 ani, preţul este 699 lei. Pen­tru o came­ră cu vede­re la mare, supli­men­tul este de 270 lei, iar cine doreş­te o came­ră mai mare are de achi­tat în plus 270 lei/camera dub­lă con­fort supe­ri­or sau 450 lei/apartamentul. În afa­ra ofer­tei de Rusa­lii, preţul unui sejur de 3 nopţi de caza­re este, pen­tru 2 per­soa­ne, între 2.467 lei (luni­le iunie şi sep­tem­brie) şi 3.138 lei în luni­le iulie şi august. Pen­tru copi­ii între 3 şi 12 ani se plă­teş­te 555 lei/pachetul (caza­re, mic dejun, prânz).

Supli­men­tul de vede­re la mare este 400 lei, iar supli­men­tul de cină – 90 lei/persoană/zi. Pen­tru o came­ră mai mare se mai achi­tă 160 lei came­ra dub­lă supe­ri­or sau 240 lei apar­ta­men­tul. Mama­ia Nord, zona renu­mi­tă pen­tru clu­bu­ri­le de lux, are preţuri pe măsu­ră. Aici, o came­ră dub­lă cos­tă şi 700 lei/noapte la Vila Cris­tea, iar o căsu­ţă este 950 lei/noapte la Vila Car­la.

La Efo­rie Nord, hote­lu­ri­le-surori Brad, Bran, Bega (4 ste­le) au un tarif de 124 lei/persoană/zi, cu pen­siu­ne com­ple­tă şi tra­ta­ment bal­near de 5 proceduri/zi. Ofer­ta este vala­bi­lă pen­tru sejur de mini­mum 5 nopţi. La pache­tul de 5 zile de pro­ce­duri, turis­tul pri­meş­te gra­tu­it un con­sult de la un medic spe­cia­list. Fără tra­ta­ment bal­near, tari­ful este de 103 lei/persoană/zi, cu pen­siu­ne com­ple­tă la meniu fix, pen­tru sejur de mini­mum 5 nopţi. Pro­moţia este vala­bi­lă toa­tă luna iunie. Ace­ea­şi ofer­tă se găseş­te şi la hotel Hora (3 ste­le) din Saturn.

Cos­ti­neş­ti­ul are preţuri ase­mă­nă­toa­re la vile şi la pen­siuni: de la 60 lei/noapte/camera. La Vama Veche se stă cu 80 lei noapte/camera, dar tari­ful poa­te ajun­ge şi la 300 lei/noapte, la hote­luri de 3 ste­le. Mul­te uni­tă­ţi accep­tă şi tiche­te de vacanţă.

Idei pen­tru tim­pul liber

Cites­te mai mult: adev.ro/pt2inc


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.