ANCMRR Mangalia: In noaptea ce s‑a scurs, contraamiralul Petrică Stoica ne‑a părăsit. A plecat la Flota Cerului, alături de alți foști camarazi. Odihnă veșnică!

0
2281

ANCMRR Man­ga­lia: In noap­tea ce s‑a scurs, con­tra­a­mi­ra­lul Petri­că Sto­ica ne‑a pără­sit. A ple­cat la Flo­ta Ceru­lui, ală­tu­ri de alți foști cama­razi. Odih­nă veșnică!

Mădă­li­na Mirea: Azi am pier­dut un OM! Grea ves­te, răsco­li­toa­re. Pri­e­ten bun al tată­lui meu, de un pro­fe­sio­na­lism rar intal­nit. A iubit marea, asa cum numai el știa să o facă, deve­nind un Ami­ral devo­tat al Mari­nei Româ­ne. A fost sfa­tu­i­to­rul si pri­e­te­nul nos­tru, si dupa moar­tea tată­lui meu. Ne‑a încu­ra­jat și ne‑a îndru­mat din tot sufle­tul, cand sim­țeam că lumea nu mai are rost fără tata… 

Azi nu mai e… Dure­ros, fără cuvin­te… Par­ca si marea și pes­ca­ru­sii si cerul sunt mai pus­tii fără el. Am onoa­rea sa va mul­tu­mesc, pen­tru eter­ni­ta­te, pen­tru tot ce ati facut pen­tru noi. Va rapor­tez ca nu va vom uita niciodata!

Drum lin prin­tre îngeri, nenea Petri­că. Ai lăsat un gol imens în sufle­te­le noas­tre. Cerul a câști­gat un Ami­ral, un om al mării, noi am pier­dut un pri­e­ten, un om cum rar intal­ne­s­ti, pe Sto­ica Petri­că. Con­do­lean­țe, familiei.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply