Baletul „Lacul lebedelor“ de Ceaikovski a fost prezentat, în premieră în Dobrogea, pe o scenă amplasată pe lacul Siutghiol

0
1077

libris.ro%20
AMAZON! Acum puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!
carturesti.ro%20

Orașul Ovidiu: Cel mai cunoscut spectacol de balet al tuturor timpurilor, „Lacul lebedelor“, de Ceaikovski, a fost prezentat, în premieră în Dobrogea, pe o scenă amplasată în aer liber, pe lacul Siutghiol.

Spectacolul, susținut de artiștii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ pe Lacul Siutghiol, pe o scenă cu o suprafață de 300 metri pătrați. Pe faleza Lacului Siutghiol au fost peste 2.000 de spectatori, pentru a urmări acest eveniment artistic de înaltă ținută artistică.

În dificilul rol Odette-Odille, japoneza Mayu Takahashi, Prințul Siegfried a fost interpretat de australianul Douglas Stewart, iar maleficul Rothbart a fost redat de englezul Ryan Brown.

Coregrafia spectacolului „Lacul lebedelor“ a fost realizată de Mihai Babușka, după coregrafia clasică semnată de Lev Ivanov și Marius Petipa, iar decorurile și costumele sunt create de Adriana Urmuzescu.

Evenimentul este darul pe care Primăria Ovidiu, la iniţiativa primarului George Scupra, l-a facut tuturor iubitorilor de cultură, din oraș, din județ sau din țară.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 23.06.2019.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply