ANGLIA-ROMÂNIA 2-4 (0-0), în Italia, la Campionatul European de Tineret Under 21! CAPODOPERA DESTINULUI!  

0
1058

Mircea M. Ionescu: UN IMN STRĂBATE LUMEA!… ESTE INEGALABILUL IMN AL ROMÂNIEI MELE DE SUFLET! ANGLIA-ROMÂNIA 2-4 (0-0), în Italia, la Campionatul European de tineret Under 21! CAPODOPERA DESTINULUI!

…Este Timpul să plângem și de FERICIRE!
…Este Vremea să redevenim mândri că suntem ROMÂNI!
…Este Adevărat că, paradoxal, încă mai avem Talente, VIITOR!
…Mulțumim, HAGI, magic Arhitect de Legende! IERI ȘI ASTĂZI!
…Mulțumim,DIASPORA, pentru că ne-ai pregătit “Copiii Minune” (IONUȚ RADU – Genoa, GEORGE PUȘCAȘ – Palermo, ALEX PAȘCANU – Leicester, VLAD DRAGOMIR – Perugia, ADRIAN PETRE – Esbjerg etc), de Astăzi și de Mâine!

…MULȚUMIM, BUNULE DUMNEZEU că ai grijă de noi și ne faci atât de bogați sufletește, când sărăcia materială și politică ne-a dus pe marginea prăpastiei!… Că ne redai forța de a renaște din Destin, redevenind mai înțelepți, mai buni, mai toleranți, mai încrezători, Fericiți să redescoperim Români Adevărați, Acasă și Pretutindeni-unde există cam CINCI MILIOANE “DE-AI NOȘTRII”!

…În CLIPA ASTA BOLNAVĂ pentru CULTURA din ROMÂNIA, când pseudo-politicieni bișnițari mă obligă, practic, SĂ MAI PLEC O DATĂ DIN INEGALABILA MEA PATRIE-LIMBA ROMÂNĂ, să aleg, iarăși, EXILUL, vine o Noapte Miraculoasă ca aceasta, când Naționala de Tineret a României scrie o fantastică poveste adevărată, un astral 4-2 cu England, la Football, sport inventat de englezi și face un IMN să străbată Lumea: ESTE INEGALABILUL IMN AL ROMÂNIEI MELE DE SUFLET PE VIAȚĂ!

…Mulțumesc, Zeule Fotbal! 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mircea M. Ionescu, 21 iunie 2019.


UPDATE – VIDEO: Ultimile 20 de minute ale unei partide istorice:


Mangalia News, 22.06.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply