Campanie de igienizare „Let’s do it, Romania”. Peste 200 de voluntari ai companiei L’Oréal, alături de angajați ai Primăriei Mangalia au participat la o acțiune de curățenie pe plajă [galerie FOTO]

0
1172

Mai mult de 200 de voluntari ai companiei L’Oréal, alături de angajați ai Primăriei Mangalia au participat la o acțiune de curățenie pe plajă, în cadrul unei campanii de igienizare inițiată de „Let’s do it, Romania”. Voluntarii și angajații municipalității au adunat mai mulți saci de deșeuri menajere aruncate la întâmplare pe plajă și în zonele limitrofe.

Alte două echipe formate din câte 50 de voluntari și angajați ai Primăriei au amenajat spațiile verzi și un nou loc de joacă la Creșă. De asemenea, la Căminul de Bătrâni au fost montate sisteme de siguranță și protecție în mai multe încăperi din interiorul clădirii.

La sfârșitul acțiunii de igienizare, toți cei implicați au făcut apel la turiști și localnici să nu mai arunce gunoaiele pe jos și să păstreze curățenia în spațiile publice, acest lucru fiind o dovadă a educației și simțului civic, în orice societate civilizată.


Mangalia News, Vineri, 21.06.2019. (sursa: Radu Cristian, Fb).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply