2 Mai: Un tânăr a sustras un autoturism parcat în fața unui magazin, lăsat neasigurat și cu cheile în contact

0
1737

farmec.ro
carturesti.ro%20

Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri. Duminică, 16 iunie a.c., în jurul orei 07.30, poliţişti din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, în momentul în care ar fi intrat într-un magazin din localitatea 2 Mai, persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul parcat în fața societății comerciale, lăsat neasigurat și cu cheile în contact.

La scurt timp, polițiștii constănțeni au identificat autoturismul în cauză pe raza localității 2 Mai, iar la volanul acestuia se afla un tânăr de 20 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul poseda permis de conducere, însă se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 19.10, poliţişti din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Fântânele, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 00.40, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 03.25, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Anghel Saligny, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 04.25, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale. (IPJ Constanța).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro