ANUNȚ în atenția pomicultorilor din municipiul Mangalia

0
1180

Vă aducem la cunoștință faptul că, în conformitate cu prevederile O.G. 28/2008  art. 11, alin.1, lit. a, perioadele în care persoanele fizice si juridice au obligația să declare datele pentru înscrierea in Registrul agricol sunt urmatoarele:

5 ianuarie – 1 martie, pentru datele anuale privind membrii gospodăriei, terenul aflat în proprietate și cel pe care îl utilizează, clădirile cu destinația de locuință, construcțiile-anexe si mijloacele de transport cu tracțiune animală și mecanică, mașinile, utilajele si instalațiile pentru agricultură, pomicultură și silvicultură, efectivele de animale existente in gospodărie/unitatea cu personalitate juridică la începutul fiecărui an, precum și modificările intervenite in cursul anului precedent în efectivele de animale pe care le dețin, ca urmare a vânzării-cumpărării, a produșilor obținuți, a morții sau sacrificării animalelor ori a altor intrări-iesiri”.

Urmare a celor menționate mai sus, vă rugăm respectuos să vă prezentați la sediul Primăriei Municipiului Mangalia, Compartimentrul Registrul Agricol, până cel târziu în data de luni, 10.06.2018, cu actele necesare în vederea înscrierii în evidențele Registrului Agricol.


Mangalia News, 08.06.2019. (Comunicat – Biroul de presă al Primăriei Mangalia).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro