PROMOVARE ELECTORALĂ pe MANGALIA NEWS! Spații rezervate pentru partidele politice și candidații independenți

0
239
Booking.com

EUROPARLAMENTARELE BAT LA UȘĂ!

PROMOVARE ELECTORALĂ pe MANGALIA NEWS! Spații rezervate pentru partidele politice și candidații independenți, la alegerile pentru Parlamentul European, din data de 26 mai 2019. Distribuim ofertele dumneavoastră electorale și pe paginile / grupurile noastre de socializare!

Despre performanțele portalului Mangalia News, vorbesc cifrele, aici: MANGALIA NEWS – BILANȚUL CELOR 7 ANI DE ACTIVITATE și aici: Mangalia News, prezență activă pe rețelele de socializareLa zi, avem aproape 1.800.000 utilizatori unici, cu peste 9 milioane de vizualizări. Aria de acoperire a cotidianului online Mangalia News este reflectată, secundă de secundă, aici:

IMPORTANT! Mangalia News este partener media oficial în proiectul Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA, pentru Diaspora românească! Rubrica specială dedicată proiectului Arca TV poate fi vizualizată aici. Citiți cel mai recent articol intitulat: Numerotarea secțiilor de votare din străinătate, pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European, din anul 2019

Adresa de e-mail a redacției vă stă la dispoziție: mangalianews@gmail.com 


Mangalia News, 04.03.2019. 


piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele