Hai, în weekend, la o tură în natură cu caiacul, pe Lacul Limanu (Mangalia), alături de Dream Explorer

0
292
Booking.com

Lacul Limanu are o frumusețe aparte și adăpostește Marina Limanu, cu veliere și yachturi, fregatele românești și o vegetație de deltă. O plimbare relaxantă cu caiacul este o experiență pe care orice aventurier și-o amintește cu bucurie. Lacul Limanu se află la aproximativ 40 km de Constanța, în imediata apropiere a orașului Mangalia.

Echipa Dream Explorer vă invită la o tură în natură cu caiacul. Sâmbătă, 11 mai, plecăm la ora 11.30 din Constanța spre Lacul Limanu. Caiacele sunt de două persoane. Dream Explorer vă asigură ghidajul, instructajul și întreg suportul logistic al caiacelor cu veste de salvare. Expediția va dura 2-3 ore, cu mici pauze de odihnă. Participanții pot veni cu mașina personală sau cu mașina Dream Explorer (în limita locurilor disponibile, aproximativ 8 locuri).

Vă recomandăm să purtați costum de baie pe sub haine și să aveți și haine de schimb într-un rucsac mic. Orice bagaj (sticlă de apă, gustare, telefon etc) trebuie depozitat în siguranță pentru a fi ferit de apă.

Pentru înscrieri și mai multe detalii sunați la 0766 469 431. Pentru rezervarea locului este necesară achitarea costului integral în 24h de la rezervarea locului. Vârsta minima de participare: 12 ani. Preț: 100 lei de persoană.


Dream Explorer este organizator de activități din domeniul turismului de aventură cu sediul în Constanța, din 2013: Plimbări cu ambarcațiuni pe Marea Neagră, plimbări off-road, ture cu caiacul, rafting și alte activități de aventură și outdoor.


Mangalia News, 08.05.2019. (sursa: evenimente-constanta.ro).


piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele