”MINUNABILII” din 23 August, în AVENTURA vieții lor, la Bucharest Tech Week și ASTROFEST [Foto/VIDEO]

0
1653

farmec.ro
carturesti.ro%20

Abibula Aygun: ”Sâmbătă, 25.06.2018, intr-o zi ce nu se anunța prea prietenoasă cu noi, am purces la drum, cu echipa de la Cercul de Stiinte Aplicate (Cercurile Tehnico-Aplicative de la 23 August), către București, spre două evenimente de importanță pentru viitorul lor – Astrofest 2019, organizat de revista Știință & Tehnică și Bucharest Tech Week.

Tot de la Bucharest Tech Week, veti vedea foarte multe minunatii! Automobile electrice, Automobile Hibride, Drone, Imprimante, Roboti realizati la imprimante 3D, Case inteligente, Calculatoare de ultima generatie, Biciclete, Scutere si Trotinete electrice etc. Tehnologii ale viitorului!

Am poposit initial la Bucharest Tech Week, unde copiii au testat tehnologii ale viitorului. Masinarii controlate cu gandul, au testat ultimele configuratii pentru jocuri, au pilotat drone de la DJI, au vizitat tot centrul, au participat la concursul Quickmobile si multe altele. In cele ce urmeaza puteți vedea cateva filmulete cu un cub controlat cu undele cerebrale (trebuia sa muti cubul in terenul adversarului si marcai un gol, invingand), apoi doi piloti exceptionali ai Cercului Tehnico Aplicativ – Cristi Bogles si Vlad, urmand o prezentare a imprimantelor 3D. 

”Trupa noastră de la 23 August, cu domnul profesor Alexandru Mironov si domnul Dorin Prunariu! Vă mulțumim! Ați fost și sunteți subiecte de inspirație pentru multe generații de tineri!

Cu domnul presedinte al Astroclubului Bucuresti si cu domnul vicepresedinte! Le multumesc din suflet pentru primire!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cu domnul profesor Alexandru Mironov, dupa ce am “socializat” o lunga perioada impreuna pe mail sau facebook si o mica interventie telefonica in cadrul emisiunii “Printre Stele”, la Radio Romania Actualitati! Sa ne trăiti, domnule Profesor si cat mai multe editoriale in revista Stiinta si Tehnica!

Le multumesc prietenilor de la Stiinta si Tehnica, pentru invitatie si calduroasa primire! Evenimentul a fost la Superlativ. Adrian Banuta, Catalin Beldea, Claudiu Andone, Profesorul Alexandru Mironov (un Om care mi-a influentat viata si cariera), domnul Dorin Prunariu, care aniversa 38 de ani de la prima iesire a dânsului in spatiul cosmic, Fane Pop-Cot, un om de nota 10, cunoscandu-ne online de pe grupul Astronomie de amatori. Alin Tolea, ti-am admirat constructia.

Faptul ca am dat mâna cu profesorul care mi-a modelat viata, fara ca macar sa stie. Vă mulțumesc pentru tot, Domnule Profesor Alexandru Mironov!

Bogdan Zaharia stie cum ne imaginam noi camere de comanda si telescoape in baza emisiunii Stiinta si Imaginatie dar si a revistei Stiinta si Tehnica a anilor 80-90.
Astronautul Dorin Prunariu si faptul ca am dat mana cu dumnealui! Astronautul despre care citeam cand eram elev. Primul astronaut român care a iesit in spatiul cosmic! Multumesc prietenilor de la Astroclub Bucuresti! 
Va multumesc tuturor! Ne vedem la Atlantykron!

Așadar, dragi copii si parinti, frecventati Cercurile Tehnico-Aplicative ale Scolii ”George Cosbuc” din localitatea 23 August, iar urmatoarea excursie va fie destinata AtlantykronCe ziceti? Robotei, avioane, brate robotice, automodele, navomodele, astronomie si multe altele din domeniul stiintelor va asteapta sa le descoperiti misterele!

Excursia de la București nu ar fi fost posibilă fără sprijinul doamnei director Magdalena Iacob, domnului profesor Marius Merlușcă și al doamnei profesor Marica Isabela. Le mulțumim tuturor!”


MN: Vă invităm să vizionați întreaga ”expediție științifico-fantastică”, în albumele Foto de pe profilul domnului Abibula Aygun.


Stiinta&Tehnica: Minunabilii din fotografie s-au abonat la revista Știință&Tehnică, au închiriat un microbuz, și-au luat profesorul de o aripă și au pornit (de undeva de lângă Constanța) în aventura vieții lor – la ASTROFEST. Misiune declarată – fotografie și autograf cu astronautul Dorin Prunariu și profesorul Alexandru Mironov. Pentru că sunt minunabili, le-am trimis si noi câteva poze cu ce îi așteaptă: un cort plin ochi cu aurore boreale, câteva planete zgubilitice și, evident, SCENA ASTROFEST. Și multe, multe surprize – doar pentru ei. Și nu sunt singuri: prieteni ai revistei Știință&Tehnică au pornit din Iași, Suceava, Tulcea, Brașov, Buzău, Ploiești, Cluj, Oradea, Arad, Pitești… și lista continuă.


Mangalia News, 28 mai 2019. (sursa: Abibula Aygun, informatician 23 August).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro