APEL pentru demararea proiectului ”Asociația Sportivă de Yachting pentru copii Arcturus”

0
1241

Arcturus Yachts: ”Incerc, cu mari eforturi, să încropesc ceva ca să pot demara proiectul ”Asociația Sportivă de Yachting pentru copii Arcturus”. Am încercat să contactez directorii cîtorva școli din Mangalia. Se pare că este mai ușor să stai de vorbă cu un ministru sau cu Președintele țării. Sunt uimit de opacitatea lor. Mai mult, ești privit ca unul căzut din Lună, dacă vii cu un proiect pe care îl finanțezi și vrei să faci bine. Se pare că dorința de a face bine nu mai face parte din normalitate.

În Franța, de exemplu, toate comunitățile riverane Oceanului Atlantic, Mării Mediterane, sau pur și simplu de lângă râuri și fluvii, participă la astfel de proiecte financiar, logistic și chiar au introdus în programa școlară sporturile de apă. Aceste sporturi au menirea de a-i face pe copii să crească responsabili, viguroși, sănătoși mental și fizic. Copiii, la un moment dat, vor fi singuri pe ambarcațiuni. Trebuie să fie curajoși, să gândească momentul unei manevre, să ia decizii, să aplice cea mai bună metodă de manevră. Trăiesc în natură, departe de telefon și calculator (măcar pentru câteva ore).

Doresc să organizez o prezentare a proiectului copiilor și părinților acestora, cadrelor didactice, în data de Sâmbătă, 25 mai, ora 10.00, la Sala de conferințe din Portul Turistic Mangalia. Dacă este cineva dispus să ajute la organizare, la sponsorizare, sau pur și simplu să participe la prezentare, eu le mulțumesc încă de pe acum.

Vă aștept să-mi confirmați prezența sau sprijinul, la tel. 0724 208 535, sau pe [email protected] (Comandant de cursă lungă Nicolae Leocă). 

Citiți și: Asociația Sportivă de YACHTING pentru copii “ARCTURUS” Mangalia vă așteaptă cu toate pânzele sus!


Mangalia News, Luni, 20 mai 2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro