Dezbatere: „EDUCAŢIA NE UNEŞTE”, la Liceul Teoretic „CALLATIS”

0
1826

farmec.ro
carturesti.ro%20

Educaţia are roluri multiple în dezvoltarea individuală şi în aceea a societăţii în general, şcoala fiind în serviciul copilului, al comunităţii şi al societăţii. Pentru a atinge obiectivul fundamental al educaţiei, modelarea copilului într-un adult responsabil, integrat social şi profesional, care gândeşte şi participă la dezvoltarea societăţii este necesară cooperarea între toate sectoarele societăţii: şcoală, familie, comunitate –  administraţie locală, sectorul economic, sectorul nonguvernamental, autorităţi ale statului, voluntari etc.

Liceul Teoretic „Callatis” organizează luni, 13.05.2019, ora 12.00, în Sala de festivităţi „Henny Ignatie”, dezbaterea educaţională cu tema „Educaţia ne uneşte”, având în vedere viziunea MEN asupra viitorului educaţiei din România. Scopul dezbaterii este de a înţelege aspectele acestei viziuni privind modul în care ar trebui să arate serviciul public de educaţie în anul 2030, implicaţiile viziunii, dar şi de a oferi feedback şi sugestii constructive, de a propune modalităţi de implicare a fiecărui actor în educaţie, de asigurare a deschiderii şcolii către comunitate, de interacţiune continuă între factorii educaţionali, de mobilizare şi de transcriere în legislaţie a implicării tuturor actorilor pentru a contribui la succesul şcolar.

La dezbatere vor participa cadre didactice, părinţi, elevi, membri ai comunităţii locale din diverse sectoare de activitate.

DocumentEducatia ne uneste – Viziune asupra viitorului educatiei in România.

Director,                                                                     Consilier de imagine,

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Prof. Corina Mihalache.                                              Prof. psih. Carmen Andrei.


Mangalia News, 10.05.2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro