Campanie Mangalia News: După trei ani de zile, a fost reparat trotuarul dintre terasa Lavrion și noul parc arheologic

0
1321

Campanie Mangalia NewsPrima semnalare a situației în care se afla această porțiune de trotuar afectată de utilajele grele care transportau materiale pe/de pe șantierul sitului arheologic de aici, am făcut-o publică pe data de 6 septembrie 2016, în articolul: Trotuare, pavele, gropi și întâlniri cu alegătorii… (galerie FOTO)

Al doilea articol, din 03.10.2016, era intitulat: Trotuar cu obstacole spre Grădina de vară Farulurmătorul, cel din 24.05.2018 – TURIST PRIN ORAȘ – La pas, prin gropile din trotuare…, iar cel mai recent, din 23 aprilie a.c., lansa aceeași întrebare: Când va fi reparată porțiunea de trotuar dintre Terasa Lavrion și situl arheologic de Nord-Vest?

Ce-i drept, la acesta din urmă am primit răspuns din partea domnului viceprimar Dragoș Angelescu, care ne-a informat telefonic că, ”înainte de a se lua o hotărâre finală despre modul de rezolvare a acestui pasaj, reprezentanții Primăriei vor discuta cu cetățenii din blocurile vecine, care utilizează parcarea, pentru a se stabili varianta cea mai bună – pasaj pietonal, cu dale, sau pasaj auto, cu asfalt, pe porțiunea compromisă de mașinile grele care au lucrat pe șantierul sitului arheologic. Abia după aceea se va trece la refacerea porțiunii de trotuar”.

Și iată că, în sfârșit, s-a trecut la refacerea mult discutatei porțiuni de trotuar. Lucrarea a fost începută luni, 6 mai și finalizată ieri, joi, 8 mai 2019! În doar trei zile, s-a putut rezolva!

Ca și în cazul balustradei de la parcul arheologic, sau a ”mâinii curente” din Portul turistic, rezolvate ca urmare a opiniilor semnalate de cititorii noștri, este și acesta un semn din partea celor care administrează Municipiul Mangalia că pot să dea atenție observațiilor și sugestiilor constructive primite de la cetățeni, prin intermediul ziarului Mangalia News. Promitem că vom continua să publicăm aspecte ce țin de buna gospodărire a orașului și stațiunilor, cu prioritate cele semnalate de cetățeni, pe adresa de e-mail a redacției: [email protected]


Mangalia News, vineri, 09.05.2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro