TRAFIC RESTRICȚIONAT! PRECIZĂRI privind etapa MANGALIA a Campionatului Național de Super Rally

1
4601

Campionatul Național de Super Rally. După cum ne-a transmis Campionul nostru, pilotul de rally-uri Emil Ghinea – inițiator, alături de Mihai Leu și de Primăria Mangalia, al etapei de la Mangalia a Campionatului Național de Super Rally, amenajarea traseului va incepe Vineri, 10 mai, ora 15.00 (montare garduri, baloți paie și parapeți beton). Inchiderea integrală a traseului se va face Sâmbătă, 11 mai, dimineața, de la ora 3.00, până la ora 20.00.

UPDATE: În Informarea trimisă redacției astăzi, la ora 17:30, de către Primăria Mangalia, se menționează: Restricționarea totală a traficului auto și pietonal, în data de Sâmbătă, 11 mai, va avea loc între orele 07:30 – 20:00, în perimetrul stabilit de organizatori.

TRASEUL: START, pe str. Vânători (parc Balnear), apoi dreapta, pe str. Teilor (carosabil rutier), stânga, pe strada Oituz, la h. President, stânga, la intersecția str. Oituz cu str. Ștefan cel Mare, stânga, bd.1 Decembrie (piața Sud), stânga, str. Portului, intersecție cu 1 Decembrie.

Pe acest traseu se va restricționa traficul rutier și pietonal, pentru siguranța desfășurării evenimentului sportiv în parametri optimi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

PROGRAMUL etapei Mangalia a Campionatului Național de Super Rally:

În turnantă, Emiiiiil Ghinea, Campionul Mangaliei! Succes, Emil! Îți ținem pumnii și aici, Acasă! 


Mangalia News, Marți, 7 mai 2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Exista un program de iesire pentru riverani?Am vazut ca sunt marcate pe harta zona de iesire/intrare pentru riverani.As vrea sa stiu ce inseamna iesire controlată?

Comments are closed.