Marius Horia Țuțuianu: ‘De astăzi, patrimoniul cultural al județului Constanța este mai bogat. Sculptorul Mihai Buculei a dăruit localității 2 Mai bustul din bronz al marelui Mihail Kogălniceanu’ [FOTO]

0
1733

Marius Horia Țuțuianu: Zi importantă pentru locuitorii satului 2 Mai, dar și pentru județul Constanța. De astăzi, patrimoniul cultural al comunității noastre este mai bogat. Artistul Mihai Buculei, pentru care am un respect deosebit, a lucrat o sculptură simbol și a dăruit-o localității 2 Mai.

Dezvelirea bustului omului de cultură, profesorului și politicianului Mihail Kogălniceanu a fost un moment de mare încărcătură emoțională. Pentru contribuția deosebită pe care o aduce Culturii românești, dar și pentru implicarea activă în viața comunității, de astăzi, marele artist Mihai Buculei este Cetățean de Onoare al comunei Limanu.

A fost o onoare și totodată o bucurie să pot să ofer, împreună cu primarul comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu, această distincție deosebită unui om atât de valoros.


Mangalia News, Vineri, 3 mai 2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro