📸 FOTOGRAFIA IN ȘCOALĂ 📷, Concurs adresat elevilor din Mangalia, realizat cu sprijinul Damen Shipyards Mangalia

0
1767

Roberto Cojan: ”Singurul ingredient, pentru a realiza lucruri minunate, este să iubești ceea ce faci!” Au mai rămas câteva zile până la start! Unul dintre cele mai frumoase proiecte începute în 2018, prinde viață, oficial, în 2019.

📸 FOTOGRAFIA IN ȘCOALĂ 📷– Concurs adresat elevilor din Mangalia, realizat cu sprijinul Damen Shipyards Mangalia. Inscrieri si informatii, pe grupul oficial Fotografia in școală.

Mulțumesc pentru Educația fotografică, prof. Alin Panaite, mulțumesc pentru colaborare, prof. Alina Dobrovolschi și, nu in ultimul rând, mulțumesc, #Damen#Mangalia, pentru sprijin, sponsorizare si încredere. Instituțiile de învățământ cu care voi demara acest proiect, pentru inceput, suntȘcoala Gimnazială Nr.3, Școala Gimnazială Nr.5 și Liceul Industrial ”Ion Bănescu”.

Proiectul “Fotografia în Școală”, sustinut de Damen Shipyards Mangalia, ca partener oficial, are la baza sustinerea Artei vizuale, Educatia fotografica si influentarea progresiva in dobandirea cunostintelor corecte, in ceea ce priveste folosirea aparatului de fotografiat in modul M (manual) si a celei mai la indemana camera foto, cea a telefonului mobil. Incurajat de cunostintele acumulate in Școala de fotografie si de numerosii ani petrecuti cu aparatul foto in mana, de participarea la nenumarate festivaluri de fotografie, workshop-uri si seminarii despre Tehnica si Arta fotografică, de pasiunea si formarea profesionala, m-am hotarat sa impartasesc, in mod voluntar, cunostintele mele legate de fotografie si elevilor din clasele gimnaziale si de liceu. Va invit sa aflati mai multe despre notiunile ce stau la baza executarii fotografiilor corect incadrate si expuse unei teme sau unui subiect anume!” (Roberto Cojan).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, Joi, 2 mai 2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply