Tujamo, Mahmut Orhan, Aron Chupa și ATB vin de 1 Mai la malul Mării Negre!

0
445
Booking.com

Cele mai aștep­ta­te petre­ceri din mini­va­can­ța de 1 Mai, de la malul Mării Negre, vor fi găz­du­i­te în acest an de Tuja­mo, Mah­mut Orhan, Aron Chu­pa și ATB care vor adu­ce vibe-ul NEVERSEA în două din­tre cele mai îndră­gi­te clu­buri — Fra­te­lli Mama­ia și Loft Mama­ia.

Anul aces­ta, Fes­ti­va­lul NEVERSEA des­chi­de sezo­nul esti­val cu mini­va­can­ța de 1 Mai. Petre­ce­ri­le se vor ține lanț, înce­pând cu data de 26 apri­lie, când în clu­bul Fra­te­lli din Mama­ia va con­cer­ta TUJAMO, un artist cu foar­te mulți fani în Româ­nia și care a fost pre­zent atât la UNTOLD cât și la NEVERSEA.

Pe 28 apri­lie în LOFT Mama­ia, DJ-ul de ori­gi­ne tur­că, MAHMUT ORHAN va găz­dui una din­tre petre­ce­ri­le de neu­i­tat din clu­bu­ri­le de la malul mării. Aces­ta va fi urmat, pe 30 apri­lie, tot în LOFT Mama­ia, de ARON CHUPA.

Tot pe 30 apri­lie, dar de aceas­tă dată în Fra­te­lli Mama­ia, ATB va între­ți­ne atmosfe­ra pen­tru petre­că­re­ții aflați în club. Toți cei care numă­ră zile­le până la fes­ti­va­lu­lui NEVERSEA sunt aștep­tați să-și facă încă­l­zi­rea pen­tru cel mai aștep­tat eve­ni­ment de la malul Mării Negre.

IA-TI ACUM BILETUL DE O ZI LA NEVERSEA!

Înce­pând de astăzi, fanii Fes­ti­va­lu­lui NEVERSEA pot să-și achi­zi­țio­ne­ze bile­te­le pen­tru o zi. Pen­tru pri­ma și a doua zi a fes­ti­va­lu­lui, adi­că ziua de joi și ziua de vineri, pre­țul este de 250 ron plus taxe, iar pen­tru cea de‑a tre­ia și a patra zi, pre­țul este de 275 de ron, plus taxe.

Aces­tea se pot achi­zi­țio­na de pe neversea.com. Tot de aici se pot cum­pă­ra și abo­na­men­te­le pen­tru cele patru zile de fes­ti­val la pre­țul de 499 de ron plus taxe.


Man­ga­lia News, 14.04.2019. sur­sa: atacdeconstanta.com


 

piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele