Pantofii fără șosete sunt oribili! În plus, dacă porți încălțări fără ciorapi, riști o ciupercă de picior soră cu moartea!

0
306
Idem...
Booking.com

[…] Zilele de luni. Ți se bagă pe sub piele. Ghici de ce m-am lovit în dimineața de luni, la 9:13? Când mă pusesem la birou și începusem să-mi fac sarcinile? Ghici cu ce am avut plăcerea să dau în nas și, în schimb, să-ți dau și ție mai departe?

”Ciuperca de picior la bărbați e în creștere pentru că e considerat mișto (în unele cercuri) să porți pantofi fără șosete”. M-ai auzit. Bărbații nu mai poartă șosete din cauza modei, așa că picioarele lor transpiră mai tare și se aleg cu ciuperci.

Astea-s știrile din ziua de azi. Cu asta trebuie să ne luptăm în prezent. Nu e un exercițiu, ci vine de la Colegiul de Pedichiură din Londra, oameni buni!

Așadar, persoane ca Sam Smith și Tom Hiddleston și Jamie Foxx, care poartă pantofi de „nu poți să mă arestezi, taică-miu e avocat”, aka mocasini și papuci Gucci pe covorul roșu și în timpul interviurilor cu Jimmy Fallon (cel mai nasol bărbat din lume), nu par să poarte niciodată șosete. E clar că a ajuns în subconștientul fiecărui bărbat care îl ascultă pe Martin Garrix și are un grup de 14 prieteni. Iar comportamentul ăsta, în schimb, a creat un soi de epidemie de ciupercă de picior.

Îmi pare rău. Știu că-i greu de digerat. Și din păcate nu se oprește aici.

Emma Stephenson, o pedichiuristă, a declarat pentru BBC Newsbeat, că cel mai urât caz pe care l-a avut a fost „un tânăr de 19 ani care lucra la o spălătorie. Avea tălpile extrem de transpirate și avea picior de tranșee“. Da, ai înțeles bine: boala soldaților care se alegeau cu infecții, după lunile petrecute în tranșee, în Primul Război Mondial. Respiră.

Să fiu clară: Problema reală e că bărbații se aleg cu ciuperci la picioare, cu o frecvență mai mare decât înainte! Bărbații ăștia suferă? Nu. Chiar nu. Nu mă afectează cu nimic, în afară de faptul că știu informația asta. Chiar nu-mi pasă.

Problema reală e că: Pantofii fără șosete sunt oribili!! Nu mai faceți asta!!! E o modă oribilă și ar trebui să te simți de c…t pentru că o promovezi! (sursa: Issy Beech).

Citiți și: De ce nu e bine să porți încălțăminte fără șosete


piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele