Continuă igienizarea terenurilor pe care au fost garaje – Muncitorului / Portului și M.I. Dobrogeanu

1
338
Booking.com

Se face curățenie pe platoul de lângă CT 13, pe Muncitorului / Portului și în spatele blocurilor N, de pe strada M.I. Dobrogeanu, unde au fost garajele.


Mangalia News, 15.04.2019.


1 COMENTARIU

 1. Radu Cristian primar PNL(17 apr 11:02)
  In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.

  Cristi(15 apr 09:53)
  In spate la MG 29 unt doi smecheri care si-au facut pensiuni turistice si daca se darama garajele nici pu-lea nu mai vine la ei. Pe locatari i-au inebunit! Parcari si-asa putine ocupate de turisti din toata tara, basca chiolhanuri in curte! Daramati urgent garajele si lasati smecherii ca se descurca ei!

  Primar PNL cu doua fete(14 apr 01:43)
  Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29 -31.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele