Aglomerație la punctul de trecere a frontierei Vama Veche! Poliția recomandă celor care merg în Bulgaria să cumpere vignetele online

1
375
Booking.com

Circa 17.500 de persoane şi aproape 5.000 de autovehicule au tranzitat, în ultimele 24 de ore, punctele de trecere a frontierei din judeţul Constanţa, aglomeraţie fiind în PTF Vama Veche, a informat sâmbătă Garda de Coastă Constanţa, citată de Agerpres.

“În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei au tranzitat aproximativ 17.500 de persoane şi 4.860 mijloace de transport, cel mai tranzitat fiind PTF Vama Veche, cu aproximativ 11.200 de persoane şi 2.870 mijloace de transport”, precizează Garda de Coastă.

Conform sursei citate, într-o perioadă normală a anului, prin punctele de trecere a frontierei din judeţul Constanţa tranzitează, în 24 de ore, în jur de 4.000 de persoane şi 1.400 de mijloace de transport, dintre care, prin PTF Vama Veche, circa 1.450 de persoane şi 430 autovehicule.

Poliţiştii de frontieră recomandă ca, pentru evitarea aglomeraţiei la trecerea din România în Bulgaria, şoferii să achiziţioneze vignetele online, şi nu din zona punctului de trecere a graniţei.

“Reamintim faptul că, pentru evitarea aglomeraţiei în punctele de frontieră existente la graniţa cu Bulgaria, participanţii la trafic pot achiziţiona vignete online prin intermediul site-urilor www.bgtoll.bg (acest site având şi meniu în limba română) sau www.vinetki.bg, preţurile acestora rămânând neschimbate. (…) La Vama Veche este aglomerat din cauza faptului că participanţii la trafic achiziţionează vigneta din punctul de trecere a frontierei”, potrivit Gărzii de Coastă.

Folosiți și aplicația TRAFIC ONLINE – timpii de așteptare: politiadefrontiera.ro/ro/traficonline


Mangalia News, 27.04.2019.


piese-auto-mangalia.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele