ACCIDENT LA INTERSECȚIA SPRE OLIMP! O MAȘINĂ S‑A ÎNTORS CU ROȚILE ÎN SUS, ȘOFERUL ERA BĂUT!

0
691

Mai mul­te acci­den­te ruti­e­re au avut loc sâm­bă­tă, 30 mar­tie, pe raza jude­țu­lui Con­stan­ța. Unul din­tre ele a fost înre­gis­trat în jurul orei 18.48, pe DN 39 (Con­stan­ța — Man­ga­lia), la inter­sec­ția cu sta­țiu­nea Olimp. Un auto­tu­rism s‑a răs­tur­nat, iar tra­fi­cul în zonă a fost între­rupt.

Au inter­ve­nit cadre­le medi­ca­le și pom­pie­rii. O per­soa­nă a fost răni­tă! Este vor­ba des­pre șofer, care era băut. A fost trans­por­tat la spi­tal, cu trau­ma­tism cra­nio-faci­al.

Con­form oame­ni­lor legii, șofe­rul avea 0,26 mg/l alco­ol pur în aerul expi­rat.

Ce spu­ne IPJÎn data de 30.03.2019, ora 18.35, un băr­bat de 73 ani, în timp ce se afla sub influ­en­ța bău­tu­ri­lor alco­o­li­ce, rezul­tat 0.26 mg/l alco­ol pur în aerul expi­rat, a con­dus un auto­tu­rism pe DN 39, din­spre Con­stan­ța către Man­ga­lia și, ajun­gând la inter­sec­ția cu DN 39 B (Olimp), din cau­za nea­dap­tă­rii vite­zei la con­fi­gu­ra­ția dru­mu­lui, la ieși­rea din sen­sul gira­to­riu, a pier­dut con­tro­lul direc­ti­ei, a intrat în coli­ziu­ne cu para­pe­tul des­păr­ți­tor de pe axul dru­mu­lui, după care s‑a răs­tur­nat pe par­tea caro­sa­bi­lă. (sur­sa: replicaonline.ro).


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele