CALLATIS TRAVEL vă oferă VACANȚE, RELAXARE și SEJURURI în cele mai cunoscute DESTINAȚII interne și internaționale

0
2074

Callatis TravelSejur ANTALYA – TURCIA!!!
✔️Perioada: 17 – 24 MAI 2019 (7 nopti);
✔️Tarif: 510 EUR / persoana; 
✔️Tip masa: ULTRA ALL INCLUSIVE;
✔️Transport Avion Charter, Transfer Aeroport – Hotel – Aeroport, Taxe aeroport.
🏣 Lara Family Club 4**** http://larafamilyclub.com/
Pentru oferte personalizate, vă stăm la dispozitie pe e-mail: [email protected], pe site-ul www.callatistravel.ro sau la telefon: 0701 19 19 22.💕
#CALLATIS #TRAVEL #TURCIA #ANTALYA


Agentia de turism CALLATIS TRAVEL este din Mangalia, judetul Constanta, alcatuita din oameni devotati si motivati si este cea prin care veti avea si dumneavoastra posibilitatea sa calatoriti in cele mai bune conditii si sa va bucurati de o vacanta reusita din toate punctele de vedere.

Alaturi de cei mai importanti tour-operatori din lume si platforme on-line, oferim cele mai diversificate si inedite oferte personalizate, astfel incat vacantele sa fie de neuitat.

Agentia de turism Callatis Travel asigura o gama larga de servicii turistice, cazari in unitati hoteliere din intreaga lume, bilete de avion, bilete de autocar, pachete turistice in Romania si in destinatii externe, city-break-uri, vacante exotice, croaziere, circuite culturale, organizari conferinte, congrese sau seminarii, oferte in statiuni de ski cat si cazare in binecunoscutele statiuni de la Marea Neagră.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă oferim în fiecare zi servicii turistice de calitate, la prețuri fără concurență! Călătoriți cu noi! Respectăm și promitem turiști fericiți!

Suntem devotati clientilor nostri și facem tot posibilul ca ei sa se simta minunat si majoritatea sunt foarte multumiti.

Agenția de turism Callatis Travel, cu sediul în Municipiul Mangalia, este proprietatea GMT Total Trading International SRL. La baza activității firmei stau parteneriate strategice încheiate cu furnizorii de servicii turistice din țară si din străinătate, parteneriate menite să determine promovarea turismului. Pornind de la aceste parteneriate, Agenția este in măsură să ofere servicii de calitate, echilibrate din punct de vedere al bugetului si sa adapteze programele turistice interne si internationale intocmai cerintelor si intereselor clientilor.

Cum oamenii sunt din ce in ce mai deschisi calatoriilor si petrecerii vacantelor cat mai departe de casa, intr-un decor exotic, intr-o mare metropola sau poate intr-un loc linistit in care sa se recreeze impreuna cu familia sau prietenii, Agentia Callatis Travel isi propune sa ofere toate aceste lucruri, impreuna cu indrumarea adecvata pentru alegerea destinatiilor, punand la dispozitie un personal bine pregatit in acest domeniu si un ambient placut, in care sa gasiti raspunsul la orice solicitare.

Misiunea Callatis Travel este de a satisface cele mai variate si specifice nevoi de a calatori prin asigurarea unei game complexe de vacante: relaxare – sejururi, in cele mai cunoscute destinatii ale lumii, atat interne cat si internationale, experiente culturale – circuite cu autocarul si avionul in Europa, precum si in cele mai exotice destinatii, calatorii de afaceri.

Scopul Callatis Travel este ca fiecare potential client care va trece pragul Agentiei de turism, sa devina un client fidel si multumit de serviciile primite.

Contact: Str. Rozelor, Nr.4, Bloc R2B, Scara A, Ap.3, Mangalia, Romania, Telefon: +40701 19 19 22

Detalii, pe site-ul agenției și pe pagina de Facebook


Mangalia News – TURISM, Divertisment. 27.04.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply