Sărbători Pascale în siguranță, cu Jandarmeria Constanţa

0
1047

În acest sfârşit de săptămână, premergător şi în timpul Sărbătorilor Pascale, peste 150 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Constanţa vor acţiona la nivelul judeţului pentru asigurarea şi menţinerea măsurilor de ordine publică. 

În zonele de competenţă, echipajele de jandarmerie vor acţiona în cel mai scurt timp pentru luarea măsurilor legale, în situaţia săvârşirii unor fapte ce contravin normelor de convieţuire socială.

Recomandăm celor care vor participa la slujbele de Înviere să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.

În noaptea de 27/28 aprilie, jandarmii constănţeni în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa,  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa şi Poliţiei Locale vor veghea la  desfăşurarea în condiţii de siguranţă  a slujbelor religioase ocazionate de sărbătoarea Învierii Domnului, la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinţii Petru şi Pavel”, Biserica „Sfântul Mina” Constanţa şi Biserica „Sfânta Maria” Constanţa.

De asemenea,  jandarmii constănţeni vor fi prezenţi alături de poliţişti şi în zonele altor lăcaşe de cult din Constanţa, Medgidia, Mangalia, Cernavodă, Hârşova,  Eforie, Costineşti, Techirghiol şi Neptun.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

PAŞTE FERICIT!

Întrucât se apropie sfintele Sărbători Pascale, conducerea Jandarmeriei Constanţa şi toţi jandarmii constănţeni vă doresc să aveţi parte de sănătate, iar minunea Învierii Domnului să dăinuie în inimile tuturor, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, a speranţei şi a bucuriei.


Mangalia News, 26.04.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply