De Paște, daruri de la tinerii din Mangalia, pentru copiii aflați în Sanatoriul Balnear și de Recuperare din Techirghiol

0
1246

”Noi, câțiva tineri din Mangalia, ne-am hotărât să urmăm vorba din bătrâni care zice că ”Dar din dar se face Rai” și să onorăm acest proverb. Din păcate, există copii care au trecut prin momente grele, ori s-au născut cu probleme delicate… Acești copii merită, la fel ca ceilalți, să se bucure de Sărbătoarea Paștelui. Dorim să oferim un zâmbet tuturor copiilor și vom începe prin a dărui puțin din puținul nostru, celor de la Sanatoriul Balnear de Recuperare din Techirghiol, secția pentru copii. Le vom duce, zilele acestea, câteva zeci de pungi cu dulciuri, cereale, caiete, creioane, pastă, periuțe de dinți și sucuri pentru copii. 

Sperăm ca acesta să fie inceputul faptelor bune și să continuăm, atât noi cât și cei din jurul nostru, pentru că ei, copiii sunt viitorul și sper ca prin aceste gesturi, să devină mai buni, mai responsabili! Aș vrea, sincer, să facem mai multe pentru ei, dar, pentru început, sper să reușim să dăm un umil exemplu. Donatorii sunt un grup de tineri din Mangalia”, ne spune coordonatoarea lor, Ana-Maria Stoica.


Mangalia News, Miercuri, 24 aprilie 2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply