Filmul măcelului din Sri Lanka. Aproape 300 de morţi! S-a instaurat Legea Marţială. Atenție, imagini cu impact emoțional | VIDEO

0
992

Opt atacuri cu bombă au avut loc în paradisul turistic din Sri Lanka, în ziua în care creştinii sărbătoreau Paştele. Ultimul bilanţ este cutremurător: 290 oameni au fost ucişi şi peste 500 au fost răniţi.

În mijlocul terorii au fost prinşi şi opt elevi de la un liceu din Iaşi şi profesorul lor. Alte câteva zeci de români se mai află în Sri Lanka, printre ei şi reporterul Observator Sonia Simionov! Atenție, imagini cu impact emoțional | VIDEO.

Este stare de asediu în Sri Lanka. Opt atacuri cu bombă au avut loc în paradisul turistic, în ziua în care creştinii din această ţară au sărbătorit Paştele. Ultimul bilanţ, anunţat cu puţin timp în urmă, este cutremurător! 290 oameni au fost ucişi şi peste 500 au fost răniţi. Ţinte au fost trei biserici romano-catolice şi mai multe hoteluri de lux. În mijlocul terorii au fost prinşi şi opt elevi de la un liceu din Iaşi şi profesorul lor. Se aflau într-un schimb de experienţă, iar acum au fost adăpostiţi într-o bază militară. Alte câteva zeci de români se mai află în Sri Lanka, printre ei şi reporterul Observator Sonia Simionov. Nicio grupare nu a revendicat atentatele fără predecent. Şapte indivizi bănuiţi că au legătură cu acest masacru au fost arestaţi. Autorităţile au instaurat legea marţială. Atenție, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Sărbătoarea Paștelui s-a trasformat într-un infern, pentru creștinii din Sri Lanka. Primul val de atacuri a lovit în inima comunității romano-catolice între orele 8 şi 9 dimineaţa. Chiar în timpul liturghiei, în trei biserici din orașele Colombo, Negombo şi Batticaloa, explodau, aproape simultan, trei bombe.

Sub ochii miilor de oameni, se desfășura cel mai sângeros atac asupra comunității creștine din această țară. Construitã pe modelul catedralei Reims din Franța, catedrala romano-catolică Sfântul Sebastian din Negombo a rămas doar un schelet.

Acoperișul este distrus, iar băncile sunt pline de sânge. A fost un măcel în timpul slujbei de Paște. Numai aici au murit 70 de oameni dupã ce un kamikaze a detonat încărcătura pe care o avea asupra lui.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În biserica Sfântul Anthony, una dintre cele mai cunoscute din capitalã, erau aproximativ 600 de oameni.

Continuarea, cu VIDEO, pe observator.tv



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply