ȘOFERUL care a provocat CASCADORIA din Mangalia, A FOST REȚINUT!

0
3746

farmec.ro
carturesti.ro%20

REPLICA: Șoferul care a provocat accidentul rutier de sâmbătă seara, din Mangalia, în urma căruia mai multe mașini au fost avariate, iar o persoană a ajuns la spital, a fost reținut, urmând să ajungă în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. De menționat că bărbatul nu se află la primul conflict cu legea: el a fost condamnat cu suspendare pentru trafic de droguri.

Traficul pe strada Rozelor a fost restricționat, sâmbătă seara, 20 aprilie a.c., în urma unei adevărate „cascadorii”, în care au fost avariate cinci autoturisme, iar o persoană a ajuns la spital.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20.30, iar cel anchetat pentru că l-ar fi provocat este Cristi Emanuel Smerea, un tânăr de 25 de ani, care nu se află la primul conflict cu legea.

Astfel, tânărul de 25 de ani a condus autoturismul Volkswagen pe strada Rozelor, dinspre strada Ion Creangă spre strada Matei Basarab și în dreptul blocului R11 a intrat în depășirea unui autoturism condus de o femeie de 25 de ani.

In momentul efectuării manevrei de depășire, din cauza neatenției in conducere, a pierdut controlul direcției către partea stângă a sensului de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

In urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 25 ani a fost proiectat către dreapta si s-a răsturnat pe partea carosabilă și, de asemenea, a intrat în coliziune cu autoturismul depășit pe care l-a proiectat către partea stângă a sensului de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, de 25 ani.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, care a indicat valoarea de 0.31 mg / l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat să se supună recoltării de probe biologice de sange.

Împotriva acestuia s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introdus în arestul din cadrul IPJ Constanța.

Menționăm că tânărul a fost condamnat, în urmă cu câteva luni, la o pedeapsă de 2 ani și șase luni pentru trafic de droguri, ce a fost suspendată sub supraveghere pentru un termen de încercare de trei ani. (F.B., replicaonline.ro, duminică, 21 aprilie 2019). 

Citiți și: CARAMBOL CU CINCI AUTOTURISME, PE STRADA ROZELOR, ÎN MANGALIA! O MAȘINĂ S-A RĂSTURNAT!



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply